Főoldal
Belépés
Nyeremények
Így nyerhetsz
Játékszabályzat
Kapcsolat
NyertesekFőnyeremény:

Pöttyös Volkswagen Beetle Cabriolet

A Beetle visszatért. Újra köztünk az immár ikonná vált formavilág, amely semmi mással nem téveszthető össze, bárhonnan tekintesz is rá. 1.2 TSI benzines motor Start-Stop rendszerrel, 6 fokozatú kézi váltó, hófehér fényezés, fekete tető, 8 hangszórós hangrendszer - kell ennél több? Igen! Új autódat egyedi Pöttyös dekorációval díszítjük, hogy mindenhova magaddal vihesd az utánozhatatlan Pöttyös életérzést. Ugye, már te is alig várod, hogy nyertesként belepattanhass?

Pöttyös nyeremények:

Pöttyös pendrive

Vidd magaddal mindazt, ami fontos! Családi fényképek, kedvenc zenék, munkahelyi dokumentumok - annyi adat gyűlik össze nálunk, hogy néha alig tudjuk, hogy mit hol keressünk. Ez többé nem lehet probléma, mert ezzel az egyedi formatervezésű 4 GB-os Pöttyös pendrive-val minden adatunkat magunknál tudhatjuk.

Pöttyös MOJO fejhallgató

A zene élménye elkísér a MOJO ProOne fülhallgatóval, ami a valódi zenei ínyenceknek is tud kellemes meglepetéseket okozni. Prémium basszus gondoskodik arról, hogy mindig felvedd az ütemet, a mikrofonnal ellátott levehető kábellel pedig az sem probléma, ha fel kell venned a telefont, amikor épp zenét hallgatsz. És akkor még nem beszéltünk a trendi dizájnról, ami jól passzol a stílusodhoz...

Pöttyös törölköző

A fehér törölközők korszaka lejárt, a pöttyös a jövő! Ezzel a pihe-puha Pöttyös pamut törölközővel még a téli wellnessezés is nagyobb élmény lehet.

Pöttyös Bőrönd

Rád férne egy kis kikapcsolódás, igaz? Csak válassz egy úticélt, és csomagolj ebbe a praktikus bőröndbe, amit a Pöttyös design tesz egyedivé. Jó utat kívánunk!

Kuponkedvezmények:

Már egy kódfeltöltéssel megszerezhető kuponkedvezmények: